Selecteer een pagina

EENVOUDIG EN SNEL

Contact opnemen met Gijs

Ik ben beëdigd taxateur, bemiddelaar en vertaler. Met een netwerk aan juridische, financiële en technische specialisten. Mijn doel is om je met één totaaloplossing optimaal te ontzorgen. Want een verhuizing naar het buitenland is al ingrijpend genoeg. Laat het niet ingewikkelder zijn dan nodig. Neem vrijblijvend contact met me op.

BEDRIJFSGEGEVENS

BINNEN 24 UUR ANTWOORD

Taxatie Frankrijk
Gijs van Breugel

SAS TERRA FRANCE EXPERTISE
Beëdigd Vastgoed-Expert | Expert-Judiciaire-Civil aan het Gerechtshof van Rouen | Beëdigd vertaler

3 Rue de la Roselière
27610 Romilly sur Andelle
Frankrijk

Telefoon: +33 (0)2 32 49 31 44
Fax: +33 (0)8 90 20 69 69
Mobiel: +33 (0)6 37 80 82 84
E-mail: info@taxatiefrankrijk.nl

Hulp bij het kopen van een huis in Frankrijk.

Je wilt een huis kopen in Frankrijk en weet niet waar je moet beginnen of op moet letten. Ik kan je van a tot z begeleiden zodat je zekerheid hebt. Bovendien kun je zo mogelijke kosten vermijden en kom je niet in de problemen door een gebrek aan kennis van de Franse woningmarkt en wetgeving.

Daarnaast bied ik diverse services aan op het gebied van juridische zaken, taxaties, conflicten en meer. Ik informeer je graag over wat ik voor je kan betekenen. Ook is het mogelijk om een oriënterend gesprek te voeren of informatie per e-mail te ontvangen.

WAAROM GIJS

PROFESSIONEEL EN BETROUWBAAR

Nederlanders in Frankrijk ontzorgen. Dat is mijn missie. Door cultuurbotsingen op te lossen en een centraal aanspreekpunt te zijn. Ik zorg dat boetes, boete-aanslagen, te lage verkoopprijzen en herzieningen je bespaard blijven. Maar ik zorg vooral ook dat je duidelijkheid en vastigheid ervaart in een wirwar van technische, financiële en juridische vragen.

Als Nederlandse vastgoedexpert in Frankrijk vervul ik diverse rollen. Ik ben beëdigd taxateur, bemiddelaar en vertaler. Met een netwerk aan juridische, financiële en technische specialisten. Mijn doel is om je met één totaaloplossing optimaal te ontzorgen. Want een verhuizing naar het buitenland is al ingrijpend genoeg. Laat het niet ingewikkelder zijn dan nodig.

Vragen?

Laat je gegevens achter en ik kom bij je terug.