Selecteer een pagina

BETROUWBAAR EN EFFICIENT

Over Taxatie Frankrijk en Gijs van Breugel

Ken je Ik vertrek? Ik ook. Maar helaas niet alleen van televisie. Nederlandse ondernemers met ambities in Frankrijk en stellen met buitenlandse dromen: vol enthousiasme komen ze naar Frankrijk. Om vervolgens tegen de cultuurverschillen, Franse bureaucratie en ingewikkelde juridische procedures aan te lopen. Ze zien door de bomen het bos niet meer.

Professionele en betrouwbare partner in Frankrijk

Misschien ben jij allang in Frankrijk gevestigd, maar heb je onlangs te maken gehad met een accident de la vie. Een sterfgeval, faillissement of echtscheiding bijvoorbeeld. Het dagelijks leven in Frankrijk ken je door en door, maar la langue de Molière is een ander verhaal. Je weet niet bij welke instanties je moet zijn en wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Terwijl je zonder al die ingewikkelde Franse regelingen al genoeg aan je hoofd hebt.

Nederlanders in Frankrijk ontzorgen. Dat is mijn missie. Door cultuurbotsingen op te lossen en een centraal aanspreekpunt te zijn. Ik zorg dat boetes, boete-aanslagen, te lage verkoopprijzen en herzieningen je bespaard blijven. Kosten die kunnen oplopen tot tienduizenden euro’s. Maar ik zorg vooral ook dat je duidelijkheid en vastigheid ervaart in een wirwar van technische, financiële en juridische vragen.

Ruim elf jaar geleden maakte ik voor de liefde de overstap van Nederland naar Frankrijk. Een land dat ik heb omarmd. Een land dat tien keer groter is dan Nederland en veel meer instanties kent. Van makelaar in Frankrijk ontwikkelde ik mezelf tot vastgoedexpert, bemiddelaar en beëdigd vertaler. Zowel particulieren als bedrijven, de rechtbank en overheid schakelen mij in om mijn bouwtechnische-, fiscale-, juridische- en talenkennis.

Ik ben leergierig en zorgzaam. Elke dag noteer ik minimaal één ding dat ik die dag leerde. Mijn vak als vastgoedexpert combineren met mijn Franse én Nederlandse ervaring geeft enorme voldoening. Door die unieke combinatie kan ik – letterlijk en figuurlijk – bruggen slaan.

WAAROM GIJS

BETROUWBAAR EN PROFESSIONEEL

Nederlanders in Frankrijk ontzorgen. Dat is mijn missie. Door cultuurbotsingen op te lossen en een centraal aanspreekpunt te zijn. Ik zorg dat boetes, boete-aanslagen, te lage verkoopprijzen en herzieningen je bespaard blijven. Maar ik zorg vooral ook dat je duidelijkheid en vastigheid ervaart in een wirwar van technische, financiële en juridische vragen.

Als Nederlandse vastgoedexpert in Frankrijk vervul ik diverse rollen. Ik ben beëdigd taxateur, bemiddelaar en vertaler. Met een netwerk aan juridische, financiële en technische specialisten. Mijn doel is om je met één totaaloplossing optimaal te ontzorgen. Want een verhuizing naar het buitenland is al ingrijpend genoeg. Laat het niet ingewikkelder zijn dan nodig.

Vragen?

Laat je gegevens achter en ik kom bij je terug.